Mi is az a DSC riasztó?

A lakásriasztók fontossága, illetve szükségessége manapság már nem vitatott tény. Ezek a biztonságtechnikai eszközök ugyanis egyértelműen alkalmasak rá, hogy távol tartsák az illetéktelen betolakodókat az otthonunktól. Most nézzük, mit takar a lakásriasztók területén a DSC riasztó.

[wp_ad_camp_1]

A DSC riasztó tulajdonképpen a Digital Security Control rövidítése. Annak, aki nem jártas annyira a biztonságtechnikai eszközök világában, nem biztos, hogy mond valamit ez a név, de annak, aki már régóta van a szakmában, illetve már régebb óra használ valamilyen lakásriasztót, tudja, hogy ez a cég már 1979 óta gyárt lakásriasztókat. A DSC riasztó előállítása, gyártása Olaszországban és Kanadában történik. Mára azonban már 140 ország háztartásaiban található meg ez a gyártó által forgalmazott riasztó. Nem mellesleg pedig igencsak az élen járnak a technikai fejlettséget tekintve is. Ez a márka volt ugyanis, amely először tette lehetővé az internet segítségével kommunikáló rendszer kifejlesztését.

A DSC riasztó nevéhez kapcsolódik a vezeték nélküli rendszerek feltalálása is, mellyel egyenesen berobbantak a világpiacra. De ennek a márkának köszönhetjük a mikroprocesszoros riasztóközpontokat is. Mindezt tudva nem is csoda, hogy mára már világmárkává nőtte ki magát a DSC riasztó. Az Elektronika Vonala cég egyértelműen ennél a márkánál, gyártónál teszi le a voksát, hiszen tapasztalatuknak és fejlődési ütemüknek köszönhetően az egyik, ha talán nem a legmegbízhatóbbak a biztonságtechnikai eszközök piacán. A mai, 21. századi népszerűségüket mindezek mellett pedig a könnyen felszereltségüknek is köszönhetik. Amennyiben Ön is szívesen olvasna még a megbízható DSC riasztókról, látogasson el az Elektronika Vonala honlapjára, a lineelectronic.hu internetes oldalra, ahol kielégítheti kíváncsiságát DSC riasztó kapcsán.