Mi segítünk a gluténmentes táplálkozásban Önnek is

A gluténmentes táplálkozás nagyon sok ember számára fontos, hiszen sajnos egyre többen és többen szenvednek hazánkban is lisztérzékenységben, azaz tulajdonképpen minden századik ember, ami nagy számokat ölt. Egy olyan betegségről van szó, ami nem gyógyítható, tehát egy egész életen át speciális étrenden vannak azok az emberek, akik gluténérzékenyek.

[wp_ad_camp_1]

Éttermünk biztosítani tudja a gluténmentes táplálkozást minden érintett számára, hiszen tudjuk, hogy milyen fárasztó és nehéz nap, mint nap újabbnál-újabb ételeket elkészíteni, tehát a változatos étrend alig kivitelezhető. Tudjuk továbbá, hogy speciális alapanyagokat kell beszereznie ahhoz, hogy a lehető legegyszerűbb ételeket elkészítse, így nehézséget okoz az állandó főzés. Ha Ön is hozzánk fordul, akkor a gluténmentes táplálkozás terén egy kis segítséget kaphat, ugyanis mi folyamatosan váltakozó étrendet tudunk biztosítani, melyek garantáltan gluténmentesek, ellenőrzött körülmények között készülnek, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy a legkisebb figyelmetlenség is súlyos mellékhatásokkal járhat.

A DrSÉF az ország egyetlen olyan konyhája ami napi szinten biztosítani tudja a tízórait, az uzsonnát, az ebédet és minden egyéb étkezéshez szükséges ételeket ahhoz, hogy a gluténmentes táplálkozás ne jelentsen gondot. Amikor nincs kedve vagy ideje főzni, illetve egyszerűen csak belefáradt a speciális ételek előállításba, akkor Önnek is nálunk a helye.

Ha szeretné a gluténmentes táplálkozást leegyszerűsíteni, akkor keresse fel internetes oldalunkat, ahol mindig megtekintheti az aktuális ajánlatokat, melyek csak leghamarabb hathetente cserélődnek, így biztosítani tudják a változatos étrendet. Önnek csak választania kell és már rendelhet is kedvére a finomabbnál-finomabb falatok közül minden nap, kedvező áron!

Forrás: DrSÉF.hu