Miben segít egy életbiztosítás kalkulátor?

A csúszkákkal és a gombokkal pillanatok alatt be lehet állítani az adatokat és már segít is a kalkulátor. Le kell okézni a gomb segítségével és máris kiad egy listát a lehetőségekről, amelyek közül kedvünkre válogathatunk.

[wp_ad_camp_1]

A megadott szempontok szerint rendszerezi a találatokat a rendszer, így nagyon sok tennivalónk nem is lesz, csak át kell böngészni a kínálatot. A kalkulátor által kiadott listán láthatjuk a biztosítótársaság nevét és logóját, az életbiztosítási termék nevét, az adott termék népszerűségét a látogatók között.

A kalkulátor ezen felül jelöli a hozamszintet, amely megmutatja, hogy a többi ajánlathoz képest ez hogyan teljesített eddig. A rugalmasságot, amely megmutatja, hogy az összes többi ajánlathoz képest ez az ajánlat mennyire rugalmas a díjfizetés és a visszavásárlás terén. Láthatjuk a TKM, azaz a teljes költségmutatót, ami egy nagyon fontos adat. Ugyan úgy, mint a hiteleknél. Láthatjuk a havi járadékot és a lejárati összeget. A havi járadék az, ami a megtakarítás végén, havi szinten rendelkezésünkre fog állni. Az „Érdekel az ajánlat” gombra kattintva azonnal kiválaszthatjuk a számunkra is szimpatikus ajánlatot. Ennyire egyszerű a kalkulátor használata.

Az oldalon lehetőség nyílik tanácsadás kérésére is, ami igen fontos lehet, ha a pénzügyekben annyira nem vagyunk járatosak. Egy szakértő mindig az adott célnak megfelelő ajánlatot fogja kiválasztani, ami számunkra a legtökéletesebb megoldást biztosítja. Választhatunk kockázati, vegyes, megtakarításos, egyösszegű életbiztosítások közül. Ezen felül a balesetbiztosítások megkötésében is segítséget tudnak nyújtani. Az oldalon az egészségbiztosításra is kérhetünk ajánlatot, ha éppen a hazai egészségügyi ellátásunkat szeretnénk jobbá, biztonságosabbá tenni. Természetesen a kalkulátor oldalon számtalan ajánlat lesz, de ezek közül nem lesz könnyű kiválasztani a legjobbat, ezért is érdemes inkább tanácsot kérni a szakemberektől. Ha már van valamilyen elképzelésünk, akkor azt bátran osszuk meg a szakemberekkel, hiszen csak így tudnak majd segítséget nyújtani a választásban.

Életbiztosítás kalkulátorral csupán két adat megadásával is felmérheted, hogy milyen lehetőségek jöhetnek neked szóba életbiztosítások terén.