Miért érdemes a távfelügyelet mellett döntenünk?

A távfelügyelet minden otthon tekintetében megfelelő biztonsági megoldást jelenthet, hiszen a rendszer telefonon keresztül értesíti a meghatalmazott személyeket probléma esetén, ha nem jár sikerrel, akkor a járőröket riasztja, akiknek kötelességük a helyszínre igyekezniük. A járőrök 10 percen belül a helyszínre érkeznek és ellenőrzik a riasztást. A távfelügyeleti riasztórendszer 24 órás diszpécseri és járőrszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére.

[wp_ad_camp_1]

A különböző távfelügyeletet ellátó szervezetek általában országos lefedettséggel rendelkeznek. A szolgáltatások számos köre közül választhatunk igényeinknek megfelelően. Megrendelhetünk távfelügyeleti szolgáltatást kivonuló szolgálattal, értesítéses távfelügyeletet, számos kiegészítő szolgáltatást. A kiegészít szolgáltatások körében a nyitás és zárás jelentés, az intervallum figyelés és a riasztó rendszer átalánydíjas karbantartása is szerepelhet.

Ha úgy érzi, hogy otthona vagy üzlethelyisége biztonsága érdekében a távfelügyelet megrendelése mellett dönt, akkor nyugodt éjszakákra számíthat, hiszen a cégek minden esetben korrekten végzik az Ön által megrendelt szolgáltatások teljesítését. Ma már magas szintű szolgáltatások is megrendelhetőek, ha pénztárcája engedi, hiszen videó távfelügyelet és vagyonvédelmi távfelügyelet is szerepelhet a szolgáltatások között. A videó távfelügyelet során a biztonsági cég emberei folyamatosan ellenőrzik kamerákon keresztül a kijelölt területet. A vagyonvédelem során pedig fegyveres őrök vonulnak ki minden esetben a riasztott helyszínre.