Miért van előre fizetési lehetőség a csomagok kiszállításánál a futárcégeknél?

Sokszor találkozhatunk, olyan élethelyzetekkel mikor úgy gondoljuk, hogy túl bizalmatlanok velünk szemben egyes emberek, vagy szolgáltatók. Ez sokszor rosszul érinthet bennünket, ám mindennek meg van a miértje.

Miért van előre fizetési lehetőség a csomagok kiszállításánál merül fel bennünk a kérdés? Sokakban negatív érzetet kelthet, az hogy valami olyanért kell fizetnünk, melyet még nem is látunk. Valójában ez azért van, így hiszen ez nem csak az eladónak, de a futárnak is egy biztosíték. illetve saját magunk részére is egy biztosítéknak ér fel, az, ha előre leutaljuk a pénzt a várt csomagért. Számunkra azért jelenthet jót, ugyanis az eladó felé fizettük a számlát, így a futár már a későbbiekben nem változtathat az áron. Ilyen esetekben az előre elutalt pénzösszeg egy bizonyos számlára kerül, melyből a futár csak akkor kapja meg a részesedését, ha biztonságban kézbesítette a megrendelt csomagot. A csomag leadását a futár egy ellenőrző kód segítségével igazolhatja. Abban az esetben, ha bármilyen gond adódik előreutalás esetén, mint pl. a futár nem kézbesíti a csomagot, akkor a futárdíj minden esetben visszautalásra kerül.

Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az előre utalással sokkal biztonságosabban vásárolhatunk, hiszen mindig ott van a bizonyítéka  kezünkben, illetve a futár sem tud az árakon változtatni. Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne még több információt megtudni, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a mixpakk.hu oldalára kattintva. Illetve érdeklődhet még az ügyfélszolgálatunknál a +36 70 336 6029-es telefonszámon, illetve online is elérhetőek vagyunk az info@mixpakk.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk szeretettel!