Milliós ötletek az internet világából!

Bizonyára Önnek is megfordult már a fejében az, hogy mivel tudna több pénzt keresni. Vagy esetleg az is, hogy akinek több van, az mivel okosabb, ügyesebb Önnél?

Ahhoz, hogy az ember milliárdos legyen semmi másra nincs szükség, mint valami olyan dologgal előállni, ami még nincs. Ugye, hogy nem is olyan nehéz? Tehát elegendő csak elengednünk a fantáziánkat és máris dől a lé. Nézzük egyesek mivel lettek milliárdosok. Egy 21 éves srác, olyan reklámfelületet hozott létre, ahol a pixeleket lehet megvásárolni. Egy pixel, egy dollár. Egy képernyőre 1 millió pixel fér el, ez pedig azt jelenti, hogy ugyanannyi dollárt ér. Sokan állítják, hogy egy sima reklámoldalból nem lehet megélni, neki mégis sikerült. A következő hatalmas ötlet nem más, mint a Santa Mail. Vagyis bárki rendelhet levelet a Mikulástól, egyenesen az Északi-sarkról. A honlapot 2001-ben hozták létre, azóta több, mint 10.000 megrendelés érkezett és a szám napról, napra nő. Mi sem lenne találóbb, mint egy honlap, ahonnan a házi kedvenceinknek vásárolhatunk.

A tulajdonos valószínű tisztában volt azzal, hogy az emberek szinte semmire sem szeretnek többet költeni, mint a gyermekeikre vagy a háziállataik kényeztetésére. Így innen különleges állatoknak készült ékszereket, napszemüvegeket és kiegészítőket rendelhetünk meg. Talán el sem hisszük, hogy az embereknek ilyenre van igénye, és hogy valaki abból vált milliárdossá, hogy antenne labdákat kezdett gyártani. Hihetetlen és mégis igaz, ugyanis évi 500.000 megrendelést vesznek fel. Tehát mint mondhatnánk? Sosem lesz telített a piac, mindig lesz olyan ami új, és amit megfognak venni az emberek. Ha mégis azt érezzük, hogy egy részleg betelt, akkor azt válasszuk külön szegmensekre és máris újabb lehetőségek tárulnak elénk.