Milyen legyen egy internetes hírportál?

Az Internet a legdinamikusabban fejlődő piacok egyike a XXI. század hajnalán. A szolgáltató cégek nagy számosságával szemben az információra „éhes” sok millió felhasználó kereslete áll. Mint minden termék és szolgáltatással kapcsolatban a világháló oldalainak eladhatósága szempontjából is a legfontosabb, mennyire, milyen mértékben sikerül megnyerni a vevőt.

[wp_ad_camp_1]

Egy hírportálra vonatkozóan a leglényegesebb kérdések a szolgáltatott információ minősége, mennyisége és szerkezete. Természetesen nem elhanyagolható tényező az oldal névválasztása sem. A nyújtani kívánt szolgáltatások, a mindenkor aktuális bel- illetve külföldi hírek közlése folyamatos napközbeni frissítéssel, ehhez kapcsolódóan külön sport-,  politika- és gazdasági híroldal, melyek az főoldalon működő fórumtól elkülönülve a speciális területek fórumainak vezetésére adnak lehetőséget.

Beépített, témakörök szerint irányítható  keresőprogrammal, szótárral, Chat-telési lehetőséggel, különböző szolgáltatók telefonkönyveivel, nagyszámú adatbázissal (pl.: közlekedési információk), szerencsejáték kombinációkat generáló lehetőségekkel ellátott oldalra van szükség. Tartalmaznia kell oktatás, egészségügy, politikai, számítástechnikai, játék, sport, társkerső, hirdetések, időjárás, zene, tv-, rádióprogramm, mozi, színház, hírlap   … egyéb rovatokat. A regisztrált felhasználók folyamatos hírlevelet kell, hogy kapjanak.  Az oldal magyar, angol, német nyelven szükséges, hogy elérhető legyen.