Milyen színű beltéri ajtót válasszak?

tisztaság és a hűvös elegancia jellemzi a szalafa ajtókat. Az mdf ajtócsalád számtalan formában és motívummal választható, emellett az élkialakítások is sokrétűek. A különleges motívumok látványvilága sokakat lenyűgöz, így ha otthonunkban vagy az irodába többször is vendégeket fogadunk, akkor biztosak lehetünk a sikerben.

[wp_ad_camp_1]

Ezen az oldalon (https://www.szalafa.hu/mdf-belteri-ajto/) olyan ajtócsaládot tekinthet meg, amelyek a szivárvány minden egyes színét képesek reprezentálni. A kínált mdf ajtók anyaga mdf anyag, amely jól marható és vágható, valamint tökéletes festés szempontjából is. Az ajtók élei tökéletes alaktartók és ezáltal az élek festése is probléma nélkül megoldható. Az ajtók készítése a finom csiszolással kezdődik, amely kiterjed a mart és megmunkált részekre is. Ezután egy izoláló réteg kerül rá, amely segít lekötni a rostokat és egy a továbbiakban igen jól csiszolható felületet képez. A száradás, valamint a csiszolás után a következő lépés az alapozás, amely egy fehér töltőanyagot takar, amely egy poliuretán festék. Újra a száradási időszak következik, majd újra lecsiszolják és portalanítás után már a fedőlakk réteg kerül rá.

Láthatjuk, hogy milyen alapos előkészítés jellemzi a szalafa ajtókat, amelyek segítségével az ajtók életartama is nagyban nő. A minőségi ajtókat többféle méretben is kínálják a vásárlóknak. Az ajtók közül érdemes kiemelni az üvegezett kivitelt, amely 6 mm vastagságú marható MDF borítással készül. Az ajtólapot, a tokot és az üvegbeszegezőket külön ki lehet választani hozzá. Az ajtó rendelhető 1 vagy akár 2 szárnyú változatban is. Mérete 75 cm és 110 cm között terjedhet, kétszárnyú ajtó esetén 140 cm és 200 cm a mérethatár.

Jó hír a vásárlóknak, hogy ezeket az ajtókat teljesen egyedi méretben is meg lehet vásárolni, így egy építkezés során is tökéletes megoldást nyújt a szalafa ha a nyílászárókról van szó. A falc nélküli modelleknél lehetőség van a rejtett pántok felszerelésére is és a pántokat mindig úgy illesztik, hogy a kilincshez tökéletesen passzoljon. A RAL színskáláról bármelyik színben képesek az ajtó gyártására, így otthonunk vagy irodánk dizájnjához tökéletesen fog illeszkedni az új ajtó.