Minőségi ágynemű az Otthonkomfort oldalán!

Az otthonkomfort.hu webáruházában kedvezményes áron kaphatóak magas minőségű ágyneműk. Vásárlás előtt viszont érdemes néhány szempontot szem előtt tartani, például az évszakot, hiszen ősszel és télen jobb megoldás egy flanel vagy egy 100% pamut vászon ágynemű, hiszen ezek sokkal melegebbek például a szaténnál, amit nyáron előnyösebb használni a krepp anyagú ágynemű mellett.

[wp_ad_camp_1]

Ágynemű kínálatunkban most rengeteg akciós termék közül választhat, például a Helsinki, Málta, Kairo, Primavera stb. ágyneműk között. A Helsinki 3 részes luxus pamut-szatén ágyneműhuzat 100%-os pamutból készült, könnyen kezelhető, színei pedig sosem fakulnak ki. Anyaga puha tapintású és kellemes, a kitűnő minőségű, kényelmes alvást biztosító ágynemű kedvelőinek ajánlott. A Málta ugyancsak 3 részes luxus pamut-szatén ágyneműhuzat pihentető érzést kölcsönöz alvás közben, anyaga kellemes és könnyed tapintású. A csomagban 1 db paplanhuzat, 1 db párnahuzat, 1 db kispárnahuzat található, amelyek cipzárral lettek ellátva. A Kairo 3 részes luxus pamut-szatén ágyneműhuzat is ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az első kettő, viszont mintázata más, szürke alapon barna sziromnak tűnő absztrakt mintázatú.

A Primavera classic pamut 3 részes ágyneműhuzat 60 fokon mosható, 100% pamutból készült és anyaga formatartó, kellemes tapintású, színei pedig egyáltalán nem fakulnak. Az ágyneműhuzat csomagban található 1db paplanhuzat, 1 db nagypárnahuzat valamint 1 db kispárnahuzat. Amennyiben többet szeretne megtudni ágyneműinkről, vagy meg szeretné tekinteni a teljes kínálatot, látogassa fel weboldalunkat, az otthonkomfort.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy a +36 70 342 8886 telefonszámot tárcsázva.