Minőségi csempék Budán

Fürdőszobánk felújításakor az egyik leglényegesebb, a megfelelő minőségű csempe kiválasztása. Lehetőleg olyan csempét érdemes választani, amely hosszabb távon sem veszít színéből és nem törik könnyen. Válasszuk a megbízható, minőségi márkákat és keressünk fel szakboltokat.

[wp_ad_camp_1]

A fővárosban az Aquarius Fürdőszobaszalon Budapest minőségi termékekkel és rendkívül széles választékkal várja a vásárlókat. A legismertebb csempe márkákat találjuk meg náluk, mint a Grespania és a Casalgrande Padana. Természetesen a különféle segédanyagokat is megvásárolhatjuk a boltban. Emellett fürdőszobabútorok közül is válogathatunk. Ezek közül a Riho, a TBoss és az Ibutor termékei ajánlhatók. Válogathatunk a különféle fürdőkádak és zuhanyzók közül is. Fürdőkádak esetében a Riho, a Feromix és a Wellis márkák ajánlhatók a vásárlók számára, míg zuhanyzótálcák esetén a Varioglass, a Ravak és a Feromix márkák.

Az Aquarius Csempe és Fürdőszobaszalonban találunk még ezen kívül csaptelepeket, különböző szanitereket és minőségi burkolatokat is.  A vásárlók figyelmébe ajánlhatók a Hatria, Duravit, Bugnatese márkák. Az üzletben felkészült szakemberek lakberendezési tanácsokkal várják a vásárlókat, Szükség esetén teljes generál kivitelezés szolgáltatással is szolgálnak az üzletben, mindezt rövid határidővel. Részletesen átbeszélhető a teljes tervezés folyamata és a szakemberek a teljes felújítást is vállalják. A termékek házhozszállítása igény szerint megoldható.