Minőségi csomagolástechnika

Magyarország legszínesebb csomagtechnológia gyártója mindenképpen az Ugrinpack, amely igazán nagy hangsúlyt fektet a termékek minőségére, ezt a minőséget pedig dokumentált ellenőrzésekkel támasztjuk alá. A hibás anyagokat is azonnal ki tudjuk iktatni, hiszen egy nyomon követési rendszerrel rendelkezünk.

[wp_ad_camp_1]

Csomagolástechnika vonalon mozgó cégünk arra törekszik, hogy minden egyes felhasznált segédanyag, valamint alapanyag felhasználási tanúsítvánnyal rendelkezzen, és a feldolgozásból fennmaradt vegyi anyagok ellenőrzése a meghatározott határértéken belül maradjon. Megrendelőinket megpróbáljuk mindig a lehető legrövidebb idő alatt kiszolgálni, és vannak olyan esetek, amelyekben akár 1-2 napon belül szállítani tudjuk a megrendelt árut. Cégünk saját szállítási járművekkel rendelkezik, így arra is lehetőség van, hogy a házhozszállítás teljesen ingyenes legyen. Cégünk más külföldi klaszterekkel is kapcsolatban áll, így vevőinket kiszolgálhatjuk akár olyan csomagolóanyagokkal is, amelyeket mi nem gyártunk, és így folyamatosan fejlesztjük a gyártási technikánkat, valamint a szolgáltatásainkat is.

Látogassa fel az ugrinpack.hu weboldalt cégünk csomagolótechnikájának további részleteiért és információiért. Weboldalunkon továbbá megtalálhatja a különböző csomagoló fóliákat, papírdobozokat, zárható zacskókat, celofán tasakokat, nylon zacskókat stb. Kérjen személyre szabott ajánlatkérést, vagy ingyenes mintacsomag rendelést. Amennyiben kérdései vannak, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címre írva, vagy a +36-70 386-08-01 telefonszámot tárcsázva. Válassza tehát az Ugrinpack-et, vagyis Magyarország legjobb csomagtechnológiai gyártóját a professzionális minőségért!