Minőségi gázszerelés olcsón!

Budapesten és környékén több gázszerelő cég is működik, de nem mindegy, hogy az adott cég és annak szerelői, hogy végzik a munkájukat. A mi szakembereink garantáltan szakképzettek, több éves tapasztalattal rendelkeznek, és folyamatosan képzik magukat, tehát igazán megbízhatóak vagyunk. Mi csakis a legújabb és legfelszereltebb eszközöket alkalmazzuk, hogy így megkönnyítsük ügyfeleink és szerelőink dolgát is.

[wp_ad_camp_1]

A gáz és gázszerelés egyáltalán nem egyszerű dolgok, hiszen ahhoz, hogy valaki hozzányúljon például egy gázkészülékhez, muszáj, szakmai tapasztalattal rendelkezzen, hiszen ha olyasvalaki nyúl a gázhoz, aki nem ért hozzá, akár ronthat is a helyzeten, vagy nagyobb balesetet is okozhat. Ne bízza a gázkészülékét felkészületlen szerelőre se, hiszen ha egy vezeték rosszul van bekötve, vagy szabálytalan a gázkészülék, akkor akár meg is büntethetik ezért. Attól hogy egy szerelő olcsón dolgozik, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a minőség jó, ezért inkább nyissa ki jobban a pénztárcáját a további büntetések vagy balesetek elkerülése érdekében. Nálunk teljesen ingyenes a munkafelmérés, a visszahívás, a tanácsadás, az ajánlat adás, és kiszállási díj sincsen.

Szükség esetén akár 1 órán belül is a helyszínre érkezhetünk, szakembereink pedig fényképes igazolvánnyal fognak kopogtatni önnél. A munkavégzés rendkívül profi, gyors és hatékony. Akár gázkészülékek beszerelésé is van lehetőség igény szerint. További információkért és szolgáltatásaink teljes listájáért és leírásáért érdemes lehet fellátogatni a futes-gazszereles.hu weboldalt. Amennyiben kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérni, erre is van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@futes-gazszereles.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 20 366 80 67 telefonszámot.