Minőségi nyelviskola Budapesten!

A Cosmopolitan nyelvvizsga központ az egyik leghíresebb magyarországi nyelviskola, ami nem is csoda, hiszen az oktatás, és maguk az oktatók is átlagon felüliek. Nyelvvizsga központunkban elsajátítható nemcsak az angol nyelv, de a német, a francia, az olasz, és akár a spanyol is.

[wp_ad_camp_1]

A http://cosmopolitan-lingua.hu weboldalon megtekinthetőek az árak, és a tanfolyamok leírásai. Vannak ingyenes szolgáltatásaink is, mint például a szintfelmérés, az állásinterjú tréning, a nyelvvizsga tréning, nyelvvizsga korrepetálás és 50 óra anyanyelvi tréning. Nyelviskolánk az oktatási segédanyagokat is ingyenes biztosítja minden diák számára, valamint a tankönyvekre is 20%-os kedvezmény jár a A Famulus Könyvesboltban. Ha nyelviskolánkat választja, nemcsak tanulásra van lehetősége, de akár utazhat is, idén például több diákot utaztattunk el a velencei karneválra, ami felejthetetlen élményt jelentett mindannyiuknak. A szótanuló programunk is teljesen ingyenes angolul és németül, ezek egy kóddal érhetőek el, amelyet a beiratkozáskor adunk diákjainknak.

Nyelviskolánknál elérhető egy 100 kérdésből álló igaz/hamis kvíz is, ami rendkívül szórakoztató lehet, és ez is díjtalan. A Cosmopolitan nyelviskola Budapest belvárosában található, a Budapest VI., Teréz krt. 34 II/12, kapucsengő: 11 címen. A tanfolyamokkal kapcsolatos információkat megtalálhatja, ha rákattint a cosmopolitan-lingua.hu weboldalra. Amennyiben kérdései lennének, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 06 1 312-6581 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@cosmopolitan-lingua.hu e-mail címre.  Válassza a kiváló Cosmopolitan nyelviskolát, ahol a nyelvtanfolyamon részt vett tanulók 90%-a mindig sikeresen vizsgázik! 2016-ban 40%-os kedvezmény jár minden tanfolyamunkra.