Minőségi orosz fordítás

Orosz fordítási áraink rendkívül kedvezőek, ráadásul okleveles fordítók dolgoznak a dokumentumokon, így a magas minőségi is garantált. Irodánk akár online is elérhető a nap 24 órájában az orientnavigator.hu weboldalon. Nálunk felár nélkül kapja kézhez a hivatalos és hiteles fordítást, és a vállalt határidőinket is mindig pontosan betartjuk.

Orosz fordítás elérhető tehát rendkívül kedvezményes áron az orientnavigator.hu weboldalon. A fordítás összege mindig attól függ, hogy a fordítani kívánt dokumentum milyen karakterszámú. Egy teljes gépelt oldal nagyjából 2.500 karakternek felel meg, de az oroszra fordított szöveg árát csakis akkor tudjuk megmondani, ha előttünk van a szöveg, előre csak általános kalkulációt tudunk biztosítani. Ha orosz fordítás szeretne igényelni, akkor ezt írásban kell megtegye, méghozzá a orientnavigator.hu/forditas/megrendelo weboldalon, ahol ki kell töltenie egy űrlapot az adataival. A kész fordítást postán, futár által kézbesítve, vagy elektronikus úton is megkaphatja igény szerint.

Amint fordítóink elkészültek az orosz fordítással, önt azonnal értesítjük e-mailben vagy sms-ben. Sokszor lehet szükség fordító igénybevételére, hiszen hivatali ügyintézésben, illetve a munkahelyen gyakran szükségesek a hivatalos dokumentumok. Orosz fordítást akár cégeknek, és magánszemélyeknek is vállalunk, így ha erre lenne szüksége, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben többet szeretne megtudni az orosz fordításról, mindenképp megéri fellátogatni weboldalunkat az orientnavigator.hu-t bővebb leírásért. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetőség, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a 70 317-7376 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt bátran az info@orientnavigator.hu e-mail címre.