Minőségi parketták kedvező áron a parketta diszkontban

A leginkább mutatós és egyben a leginkább tartós melegburkolat egyaránt a parketta, ami már hosszú évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend. Ha Ön is mindenből a legjobbat szeretné otthonába és egy valóban tartós, kényelmes és praktikus, ám egyben mutatós és modern megoldást keres a burkolatok terén, akkor látogasson el honlapunkra is ismerje meg a parketta diszkont által biztosított hatalmas és igen sokoldalú kínálatot.

[wp_ad_camp_1]

A parketta diszkont már nem kevesebb, mint 15 éve foglalkozik a valóban minőségi melegburkolatok értékesítésével hazánkban. Mivel a cég tulajdonosa már több mint húsz éve parkettás mester, ezért pontosan tudja, hogy mi is az ami igazán számít ezen a téren, tehát többek között különösen fontosnak tartja, hogy a burkolatok, valamint azok segédanyagai, amelyeket hosszú évekre, akár évtizedekre építünk be az ügyfeleink otthonába, kizárólag magas minőségű, szigorúan ellenőrzött anyagok legyenek, melyek ellenállnak iz idő vas fogának és az intenzív használatnak is egyaránt.

Törökbálinton lassan nyolc éve már, hogy megnyitottuk a parketta diszkontunkat, ami exkluzív parketta termékeket biztosít az érdeklődők számára a Max City Lakberendezési Szakáruházban, valamint több mint, hat éve megjelentünk a fővárosba is a nagy érdeklődésnek köszönhetően a Róbert Károly krt.-on található Material Centerben.

A parketta diszkontban fokozott hangsúlyt fektetünk a kiugróan magas minőségű burkolatokra. Ilyenek például a svéd KäHRS, a svájci BAUWERK vagy az olasz ITLAS parketták, továbbá az egyedülállóan tartós műanyag és fa kombinációjából létrejött woodplastic kültéri burkolatok.

Látogasson el Ön is a parketta diszkont internetes portáljára és győződjön meg Önmaga a hatalma kínálatról, melyben megtalálhatóak a minőségi burkolatok széles választékai európai és trópusi fafajokból, különböző méretekben!

Forrás: Parketta diszkont