Minőségi szauna készítés, a legjobb áron

Már régóta szeretné különlegesség tenni az otthonát, illetve megajándékozna saját megát és a családját egy egyedi tervezésű szaunával? Akkor nálunk a legjobb helyen jár, hiszen mi mindent biztosítunk, ahhoz, az álmait megvalósítsuk és, hogy az otthonába elhozzuk a legjobb Spa élményeket.

[wp_ad_camp_1]

Szauna több fajtáját kínáljuk az érdeklődő vásárlók számára. A cégünk több éves fennállással büszkélkedhet, melyet Simon Péter alapított meg. A cég megalapítója a mai tervező, vagyis az Ő keze munkája alatt születik meg minden egyes elképzelés, igény kielégítése, melyet később a magasan szakképzett munkatársaink kiviteleznek. Minden egyes általunk elkészített szauna egyedi, és ennek köszönhető az, hogy lelkük van, hiszen minden elkészített darab teljes mértékben kézzel készül. Ezzel is ügyelve minden egyes legapróbb részletre. A kínálatunkban több különféle szaunát is megtalál, melyek mellett még más wellness berendezéseket is kínálunk. Az általunk gyártott szaunák között megtalálja a finn, az infra és a dual szaunát, illetve a só, jég és a gőzkabinokat is egyaránt.

A cégünk legfőbb célja, hogy mindig a luxus kivitelre igyekezzen, melyeknek köszönhetően már az alapfelszereltség is kimagasló lehetőségeket kínál. A cégünk immáron 2003-óta fennáll, amely kiválóan alátámasztja a megbízhatóságot és biztosítja a magas minőséget, illetve a kiváló kivitelt, melyekre igen büszkék vagyunk. A szaunáink alkalmazhatóak belterületen és külterületen egyaránt. Minden általunk elkészített termékre 2+3 év garanciát biztosítunk. A legtöbb esetben klasszikus vagy minimalista stílusban készülnek a szaunáink. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a sinomwellness.hu oldalára kattintva.