Minőségi térfigyelő kamerák az Elektronika Vonala Vagyonvédelem jóvoltából

A térfigyelő kamerák egyre elterjedtebbek, mert sokan tartanak igényt a biztonságos megfigyelésre. Az IP kamerák egyre inkább felváltják az analóg kamerákat. Ennek több oka is van. Az IP kamerák jobb képminőséget és nagyobb képfelbontást tesznek lehetővé. Az adatok könnyen továbbíthatóak vezetékes, valamint vezeték nélküli internet kapcsolat segítségével. Már arcfelismeréshez és rendszámfelismeréshez is alkalmazhatóak az IP kamerák. Nem véletlen, hogy a térfigyelő kamerák zöme ma már IP kamera, nem pedig analóg.

[wp_ad_camp_1]

A térfigyelő kamerák alkalmazhatóak üzlethelyiségekben arcfelismerő funkcióval, parkolóházakban sorompó- és kapuvezérléseknél rendszámfelismerő funkcióval, de általános térfigyelésnél is. A térfigyelő kamerák képeit rögzíthetjük számítógépre vagy hálózati adattároló szerverre is.

Az IP kamerák bizonyulnak a legjobb választásnak a térfigyelő kamerák esetében, mert Full HD-s digitális képrögzítésre is képesek. A képminőség pedig nagyon fontos, amikor megfigyelésről és rögzítésről van szó. A rögzített képek bármikor visszanézhetőek, és a jó minőségnek köszönhetően döntő bizonyítékként is felhasználhatóak egy betörés, lopás, rablás, garázdaság, testi sértés vagy egyéb bűncselekmény esetén.

A lineelectronic.hu internetes oldalon megtekinthetőek azok a magas minőségű térfigyelő kamerák, melyek tökéletesen alkalmasak bármilyen megfigyelésre. Érdemes gyakran felkeresni a honlapot, mert rendszeresen vannak akciós termékek, köztük térfigyelő kamerák is. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem minden érdeklődő rendelkezésére áll, és szakembereivel üzembe is helyezi a kiválasztott minőségi térfigyelő kamerákat a megrendelő által kijelölt helyekre rendkívül jutányos áron, rövid határidőn belül, így igazán megéri tőlük vásárolni térfigyelő kamerákat és igénybe venni a szolgáltatásaikat.