Mire jó a méhpempő?

Most egy, olyan csodaszert szeretnénk bemutatni, amely roppantmód jó hatással lehet az emberi szervezetre, illetve úgy is mondhatnánk, hogy a legjobb immunrendszer erősítő, amivel valaha találkoztunk.

[wp_ad_camp_1]

A méhpempő számos jótékony hatással rendelkezik, és igen sokrétűnek nevezhető. Az elmúlt évekből számos kutatás is alávetette, amely azt igazolja, hogy semmilyen káros mellékhatással nem rendelkezik. Ám rögtön az elején érdemes letisztázni, hogy itt egy táplálékkiegészítőről beszélünk, nem pedig gyógyszerről. Tulajdonképpen bármilyen panaszra alkalmazható, ugyanis ott hat, ahol éppen szűkség van rá. Elmondhatjuk róla, hogy megerősíti a szervezetet, táplálja, regenerálja, továbbá ezek mellett szembeszáll a fertőzésekkel, illetve a különféle betegségek kialakulását is megelőzi. A tiszta méhpempő erős antibakteriális hatással bír és ez mellett még vírus ellenes is egyben. Ugyanis a pempőben megtalálható tápanyagok, olyan aktívak, hogy lényegében az elfogyasztás után rögtön kifejtik a hatásukat.

Az immunrendszer feltúrbózására kifejezetten ajánlott, illetve az influenza vírus esetén is szinte kötelezően mondható a fogyasztása. Mindezek mellett ajánlott még szív és érrendszeri megbetegedések esetén is, ugyanis csökkenti a koleszterinszintet és a triglicerid szintet a véráramban. Ennek köszönhetően úgy is mondhatjuk, hogy a méhpempő lényegében kíméli a szívet. Továbbá az egyik speciális tulajdonsága még, hogy képes serkenteni a szervezet hormon termelését, amelyből éppen kevés van. Hogyha éppen úgy van, akkor serkenti a progeszteront, ösztrogént, tesztoszteront, kortizolt, az inzulint vagy éppen a pajzsmirigyhormonjait. A tiszta méhpempő nagyon jól alkalmazható még a cukorbetegség ellen is, ugyanis csökkenti az inzulinrezisztenciát.