Munkavédelmi cipők hatalmas választéka online!

A munkavédelmi cipők fontossága a munkahelyen köztudott. A munkavédelmi cipő viselése rendkívül fontos, hiszen világszerte a fogyatékossággal kapcsolatos balesetek 25%-a a sérült lábak miatt van? Magyarországon évente több mint 100.000 munkahelyi balesetet jelentenek be, ami a vállalatok számára sok pénzkiesést is jelent.

A munkavédelmi cipők megvédik a munkás egészségét és a munkaadót is biztonságban tudja a jogi következményektől. A világ számos országa szigorúbb szabályokat tartat be a munkahelyi biztonság szempontjából, hogy biztosítsa a munkahelyi védelmet a munkások számára. Kanadában például a lábsérülések száma 60% -kal csökkent, mivel a munkavédelmi cipők használata kötelezővé vált. A legtöbb ember úgy találja, hogy a lábsérülések veszélyes helyeken és körülmények között történnek, de valójában más okok is közre játszhatnak. Szerencsére egyre több ország alkalmazza a kötelező munkavédelmi cipő szabványokat, hogy garantálja a munkahelyi védelmet a munkások számára, és ezáltal növelje a munkavédelmi cipők viselésének fontosságát a munkahelyen. A védősapkával ellátott cipők a láb felső részét védik. Vannak azonban olyan cipők is, amelyek rezgéscsillapító talpakkal és boka védelemmel rendelkeznek. Ezek mellett rendelkezésre állnak még a szúrás- és csúszásgátló cipők is.

Bármely munkavállalóról is legyen szó, biztonságot kell biztosítani a munkahelyen, hogy a munka a megfelelő ütemben történjen. Legyen szó egy nagy gyárról, egy irodáról, egy építési területről vagy bármely olyan helyről, ahol a munkások lába veszélyben lehetnek egy-egy balesetből kifolyólag, az egészséget és biztonságot soha nem szabad félvállról venni. A maximális biztonság érdekében a feladatok teljesítése során mindig viseljen a munkás megfelelő munkavédelmi cipőt!