MXP budapesti szolgáltatás

A csomagszállítás a MXP futárszolgálatnál Budapest területén egy napon belül megoldható. Ha a csomagátvételt követő munkanapon nem sikeres a szállítás, abban az esetben a futár a második napon is megpróbálja kiszállítani önnek a csomagot. Viszont nemcsak kétszer, hanem háromszor is lehetőség van arra, hogy végre jó címre kerüljön a kívánt csomag.

[wp_ad_camp_1]

Az MXP budapesti szolgáltatás bővebb információit megtalálhatja a mixpakk.hu weboldalon. A csomagokat egy meghatározott helyen, illetve időben vesszük fel, nem szükséges a futárnak vagy a központnak telefonálni, a futár a megbeszélt időben mindig a helyszínre érkezik, hogy felvegye a csomagot. Minden csomag kap egy vonalkódot, ami alapján nyomon lehet azt követni. Nem csak azokkal a partnerekkel dolgozunk szívesen akiknek szerződésük van velünk, hanem magánszemélyekkel is. Dolgoztunk már például ruha webáruházaknak, alkatrész webáruházaknak, irodaszer webáruházaknak, MLM cégeknek, kereskedő cégeknek, alapítványoknak és ügynökségeknek is.

Az MXP budapesti futárszolgálattal sokkal olcsóbb és gyorsabb a szállítás, kevésszer mozgatjuk az árut, a törékeny csomagokkal különösen finoman bánunk, és rendkívül rugalmasak vagyunk. Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet, hossza pedig 140 cm, a nagyobb és hosszabb csomagokért plusz költségeket kell fizetni. Ha további információkat szeretne olvasni cégünkről, mindenképp érdemes fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t, ahol bővebb leírást talál alap szolgáltatásainkról, kiegészítő szolgáltatásainkról, illetve sok másról is. Amennyiben kérdései lennének, ezeket bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@mixpakk.hu e-mail címen vagy tárcsázza a +36 70 336 60 29 telefonszámot. Válassza az MXP futárszolgálatot a legbiztonságosabb és leggyorsabb csomagszállításért!