MXP egyéb szolgáltatások listája

Minden futárszolgálatnak vannak szolgáltatásai, a cég méretétől függően több vagy kevesebb. A Mixpakk Futárszolgálat amellett, hogy számos szolgáltatással áll a megrendelők rendelkezésére, még a minőségre sem lehet kifogásunk.

[wp_ad_camp_1]

MXP egyéb szolgáltatások listájáról először a raklapos szállítást szeretnénk kiemelni. A nagy tömegű és méretű küldemények szállításának az egyik legjobb módja a raklapon való szállítás. Természetesen a nagy súlynak és méretnek is van egy határa. A raklap súlya maximum 600 kg lehet, efölött túlsúlyos minősítést kap az áru és a normál szállítási díjon felül felárat kell felszámolni. A küldemény maximum 170 cm lehet a raklappal együtt. Maga a raklapos szállítás, mint szolgáltatás kizárólag belföldön zajlik. A túlméretes áruszállítás keretein belül a maximális körméret 550*60*140 cm szélessége lehet a szállítandó doboznak. A maximális hosszúság pedig 200 cm. További szolgáltatás a hivatalokban való ügyintézés cége számára, de akár a személyes ügyek intézését is, mint például virágküldés.

A webáruházak sok esetben küzdenek a termékek tárolásának és csomagolásának problematikájával. Ha Önnek is állandó fejtörést jelent, hogy hol tárolja a termékeket, netán komplex logisztikai szolgáltatásra van szüksége, akkor a Mixpakk Futárszolgálat ebben is a segítségére lehet. A szolgáltatás többek közt tartalmazza a termékek beérkeztetését, raktárba vételét, tárolását, címkézését, szállítását, valamint szükség esetén a termék visszavételét, ha a szállítás nem járt sikerrel. Így a valóban fontos marketing és webáruházzal kapcsolatos döntésekkel tud foglalkozni, míg a raktározás és a csomagolás, pontosabban a teljes logisztika szakértő kezekben lesz. Bővebb információk a mixpakk.hu weboldalon!