MZ ETZ 250 túrához

Az mztousa.com weboldalon mindent megtudhat a motoros túrázásról, a motorokról, valamint a túrázók útvonaláról is, tehát ha önt is érdekelné ez a téma akkor itt a helye nálunk. A motorosok több országon és városon át túráznak motorjukkal, hogy végül elérjenek az Egyesült Államokba. Kalandjaikról az mztousa.com weboldalon olvashat majd bővebben.

Az mz etz 250 túrához tökéletesen megfelel, és az mztousa.com weboldalon többet tudhat meg erről a motorról, valamint a motoros túrázásról is, hiszen a weboldal is azért jött létre, hogy a motoros barátok megoszthassák világ-körüli élményeiket. A motort Tiszavölgyi Zoltán készítette fel az útra, a weboldalt a Stylers Business Software Solutions készítette, a Jakusa Design-nak pedig a pólókat köszönhetjük. A motoros túra lényege, hogy néhány barát motorral elinduljon hazánkból és átutazza Európát hogy elérje az Egyesült Államokat. Az utazás november 8-án kezdődött reggel 7 órakor, amikor összegyűltek a motoros barátok és a nyakukba vették a világot. A túra során érintették Ózdot, Egert, Budapestet, Esztergomot és más városokat is.

Amennyiben többet tudna meg a motorról, az útvonalról és arról, hogy honnan ered a motoros túrázás ötlete, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat az mztousa.com-ot, hiszen itt megtalálhatja azt is, hogy mennyi kilométert tettek meg eddig és mennyi idő alatt értek el egyik városból a másikba, tehát az indulástól az érkezésig mindent elolvashat a blogbejegyzésekből. Ha tanáccsal látna el minket, vagy kérdezni szeretne az útvonalról és a túrázásáról ezt is megteheti, csak vegye fel velünk a kapcsolatot egy űrlap kitöltésével a Kapcsolat menüpont alatt amiben meg kel adnia nekünk nevét, e-mail címét, telefonszámát, valamint üzenetét, mi pedig felvesszük minden kedves érdeklődővel a kapcsolatot.