Ne maradj le az idei film sikerekről!

A galaxis őrzői: A film a képregényvilág egy olyan csapatáról szól, amely nem olyan híres, mint a Bosszúállók és társai, de előreláthatólag mégis számos izgalmat kínál majd a nézők számára. A fura csapat tagjai között szerepel egy beszélő fa és egy fegyverrel hadonászó mosómedve is. A főbb szerepekben igazi sztárokat láthatunk. A nézőket várja például Chris Pratt, Zoe Saldan, Vin Diesel és Bradley Cooper. Aki tehát oda meg vissza van a képregényekért, vagy a jó kis akciófilmekért, annak A galaxis őrzői kötelező.

[wp_ad_camp_1]

Herkules: A Skorpiókirályból jól ismert színész formálja meg Zeusz fiát, Herkulest. A film érdekessége, hogy idén nem először láthatjuk a világ leghíresebb és legnépszerűbb félistenét, tavasszal már láthattunk egy feldolgozást. Az előzetesek alapján az őszi Herkules sokkal jobb lesz. Ez a Herkules sokkal kegyetlenebb, robusztusabb és erősebb. A jól ismert görög félisten hatalmas oroszlánokkal és többfejű vízi szörnyekkel fog harcolni, de Palvin Barbara személyében egy igazi szépséggel is meg fog gyűlni a baja.

A feláldozhatók 3: A híres csapat tagjai harmadszor állnak össze azért, hogy újra megmentsék a világot. Az akciófilm különlegessége, hogy hivatalosan ez az alkotás a börtönből frissen szabaduló Wesley Snipes első mozis visszatérése. Új tagként feltűnik a filmben Harrison Ford és Antonio Banderas is. De ha mindez még győzött volna meg, akkor eláruljuk, hogy a főellenség Mel Gibson lesz. A régi akcióhősök rajongóinak kötelező film.

A majmok bolygója – Forradalom: A film arról szól, hogy egy vírus kiirtotta az emberiség nagy részét, csak páran maradtak. A majmok ezzel szemben, Caesar vezetésével szépen építik saját világukat. Nem tudják viszont, hogy olyan veszély leselkedik rájuk, ami miatt össze kell fogniuk azokkal az emberekkel, akiknek nem az a céljuk, hogy kiirtsák őket. Az előzetes alapján egy nagyon látványos, érzelemgazdag kalandfilmre számíthatunk.