Nem csak a gyerekek társasjátékoznak!

Régebben a társasjátékozást leginkább a gyerekek korosztályához kapcsolták, de ma már rengeteg felnőtt hódol ennek a játékszenvedélynek. Sokszor egész kis csapat gyűlik össze egy-egy lakásban és hajnalig folynak az Activity csaták. A rohanó életmód, a rengeteg kihívás mind arra sarkallja az idősebb korosztályt is, hogy kapcsolódjanak ki minél sűrűbben, hiszen a stresszes életmódot valahogy fel kell oldani.

[wp_ad_camp_1]

Már az interneten is beszerezhetők a legújabb társasjátékok

Az egyik legnépszerűbb társasjáték a felnőttek körében az Activity. Ebben a játékban mindenki nyerhet. Mutogatni, rajzolni és magyarázni kell ebben a nagyszerű csapatjátékban. Az Activity összesen 550 feladatkártyát tartalmaz, amely biztosítja a fergeteges játékot. A csapatok egymás ellen mérik össze tudásukat. A játék időtartamát egy homokóra szabályozza, hiszen ennyi ideje van az adott csapatnak kitalálni az ellenfél feladatkártyáján található feladványt. A feladatkártya felhúzása után azonnal indulhat a móka, hiszen vagy mutogatni, vagy rajzolni, szavakkal kell körül írni az izgalmas feladványokat. A kommunikációs party játékhoz minimum 2 fős csapatok szükségesek, így akár egy kellemes hétvégi móka is kerekedhet belőle.

Kiegészítőket is lehet vásárolni az Activity-hez

Évről évre mindig újabb feladványokkal lepik meg a játékosokat a gyártók, amelyeket érdemes beszerezni, hogy mindig friss játékélménnyel ajándékozzon meg bennünket ez a csodálatos csapatjáték. Végre egy játék, amely a felnőtteket is szórakoztatja, hiszen sokan mi magunk is örökre gyerekek maradunk. A hétköznapi megfeszített munkatempó, a rengeteg stressz feloldására ez a játék tökéletes lesz. Ha születésnapi partit szervezünk, akkor ne felejtsünk el egy kellemes Activity partit is szervezni a vendégeinknek. Mindenki örömmel vesz részt ebben a sokszor vicces játékban, ahol a jókedv garantált. Minden korosztálynak ajánljuk ezt az izgalmas társasjátékot, amely megfizethető áron több webshopban is akár azonnal megvásárolható. Érdemes az akciókat is figyelni, hiszen sokszor akár féláron is hozzájuthatunk nagy kedvencünkhöz. Nagyon sokszor hónap végére szervezik az akciókat, amelyet érdemes mindig figyelemmel kísérni.