Nem kell választanod a gyors és egészséges hajszárítás között!

Sokak számára nagy dilemmát okoz, hogy maximum hőmérsékleten gyorsan szárítsák meg a hajukat vagy inkább alacsonyabb fokozaton, de lassan. Szerencsére már nem kell választani, ugyanis megfizethető áron beszerezhető már hazánkban is az az erős hajszárító, mely segít egészségesen tartani a hajat. Az új Philips ThermoProtect hajszárító egyedülálló technológiája által lehetővé teszi a kényelmes és gyors hajszárítást, optimális szárítási eredmény elérése mellett.

[wp_ad_camp_1]

Ezek a remek készülék tehát nem csak hatékonyan szárít, de emellett még meg is védi a hajat a hő okozta károsodásoktól is. A Philips ThermoProtect hajszárítók elegáns és magas minőségű formázási megoldásokat kínálnak a megszokottnál alacsonyabb, 57 Celsius fokos beállított hőmérséklettel, anélkül, hogy ez negatív hatással lenne a hajformázás minőségére. Nem kell tehát többé aggódnod, hogy a magas hőmérséklet miatt károsodik hajad, vagy az alacsony hőmérséklet miatt nem lesz tartós az eredmény.

A beállított hőmérsékletnek köszönhetően a nők úgy száríthatják hajukat, hogy túlmelegítenék a hajat vagy a fejbőrt. Az alacsonyabb hőmérsékletű beállítás előnye még segít megelőzni a túlzott nedvesség veszteséget, ezáltal pedig jóval egészségesebb hajszárítást biztosít, amely megvédi a hajat a formázás során. A tervezők további munkáját dicséri, hogy különböző anyagok és színek kombinációjával kifejlesztették ki azt a nem csak praktikus, de emellett rendkívül elegáns hajszárítót.

A prémium modellekhez emellett további előnyök is tartoznak úgy, mint egy lágy masszírozó tűkkel felszerelt, ergonomikusan kialakított diffúzor. Az újszerű diffúzor nagyobb komfort érzetet és kényelemet biztosít, mivel természetes módon követi a fej kontúrját is, illetve speciális légpárnás tűi által szárítás közben gyengéden masszírozza a fejbőrt.