Nyári papucskörkép

A nyári meleg közeledtével már megtalálhatjuk a boltok polcain a legkülönfélébb papucsokat. Számtalan stílusú papucs közül választhatjuk ki a nekünk, illetve a stílusunknak megfelelőt. Van, akinek a kényelem a fő szempont, másoknak a divat, de akár olyat is találhatunk, mely egyben kényelmes viselet, de emellett divatos is.

[wp_ad_camp_1]

A Rider papucs utcai viseletre is alkalmas, így egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hogy nem csupán a vízparton előnyös viselet. A Lifestyleshop nagy előnye, hogy egy online áruház, melynek köszönhetően lehetőségünk van a saját otthonunk kényelméből megvásárolni a leendő papucsunkat, így időt és energiát takaríthatunk meg.

Az idei év papucsdivatja igen színes, hiszen bármilyen típusút is választunk, nem foghatunk vele majd mellé. Lényeges megemlíteni, hogy a papucs mellett a lapos nyitott szandál is ugyanolyan népszerű maradt, akárcsak az elmúlt néhány pár évben. Azonban a szandál hátránya, hogy vízparton nem igazán kényelmes viselet, hiszen ha bebújós is, nehezebb ismét felvennünk, viszont a papucsba nagyon egyszerűen belebújhatunk.

Idén is olyan papucsot választhatunk, amelyik számunkra a legszimpatikusabb, nincsenek nagyon szigorú trendek. Erre a divatot követők már felfigyelhettek az elmúlt nagyjából öt évben. Ugyanúgy divatosnak számít a flipflop, azaz a vietnámi papucs, a tűsarkú papucs, valamint a lapos talpú papucs is. Talán az egyedüli a telitalpú papucs az, amely nem mutat már jól sem a víz közelben, sem pedig egy városi séta alkalmával.

A főleg ’90-es évekre jellemző telitalpú papucsokat a divattervezők tehát nem hozták vissza mint retró stílus. Azonban a sportos fazonok nagyon is előtérbe kerültek, mint a Rider papucs utcai viseletre is. A Lifestyleshop nyári lábbelik kínálatában is megtalálhatjuk a Rider papucsot utcai viseletre. Ha Ön is szeretne kényelmes papucsot, látogasson el a lifestyleshop.hu internetes oldalára.