Okos WC – Mivel több, mint az átlag WC?

Manapság a legtöbb eszközünk okos. Például a telefonunk, az óránk, a lakásunk, de úgy tűnik hamarosan a WC-k terén is okos termékek lesznek.

[wp_ad_camp_1]

Bővebb információkért az okos WC-ről klikkeljen ide. Bármilyen meglepő, a technológia a fürdőszobába is betört és megcélozta a WC-t. A mai modern, okos WC-k használata egyszerű, vonzó designnal rendelkeznek és intelligens funkciókkal vannak ellátva. A távirányító segítségével könnyedén beállíthatók a különféle funkciók és az intuitív tervezés által bárki számára könnyen használható. Az okos WC rendelkezik egy oldallappal is, amely könnyen szabályozza a tisztítási és szárítási funkciókat. A fúvóka mozgása közben többféle vízi lehetőségre ad lehetőséget. A meleg levegő hatékonyan tisztít a szárítás után. Az okos WC-nek akár a vízhőmérsékletét is be lehet állítani. Az éjszakai fény egyenesen a WC-hez vezeti, így még a lámpa felkapcsolására sincs szükség, így a luxus élmény biztosított a WC által.

Az okos WC technológiája lehetővé teszi, hogy használója válasszon az elülső vagy hátsó tisztítás között, valamint szabályozható a fúvóka helyzete és a víz hőmérséklete. Intim gondoskodás, ami kényelmet és higiéniát biztosít a legérzékenyebb területeken is. A hagyományos WC-ből így egy igazi higiéniai élmény válik. A hagyományos WC-kel ellenben az okos WC biztosítani tudja a víz tisztítását. Az okos WC ülések a WC kagylók többségével kompatibilisek, legyen szó akár kerek, rombusz vagy akár négyzet alakú WC kagylóról. A vélemények megoszlanak, van, aki felesleges rongyrázásnak gondolja, mások a víz forradalmát látják benne és szívesen üdvözlik a tisztítási, valamint szárítási funkciókat a hagyományostól eltérő módon. Bővebb információkért látogasson el a gazszerelo-budapesten.hu weboldalra.