Óraátállítás 2019 tavasz

Az óraállítás 2019 -ben  március 31-ére esik majd, vasárnapra, amikor éjjel 2 óráról 3 órára állítjuk át az óráinkat, a nyári időszámítás pedig október 27-éig fog majd tartani, amikor éjjel 3 óráról mindenki visszaállítja majd az óráját 2-re, tehát minden évben az óraállítás március utolsó vasárnapján és október utolsó vasárnapján következik be.

[wp_ad_camp_1]

Óraállítás 2019 tavasz – mint minden évben március utolsó vasárnapjára esik, és október végéig, azaz október utolsó hétvégéjéig tart a nyári időszámítás, amire idén március 31-én váltunk majd át. A pontosido.com weboldalra kattintva mindent megtudhat az óraállításról, a nyári időszámításról, az óraállítás történetéről, valamint annak előnyeiről is, hiszen abból is rengeteg van. Az óraállítás számos előnyökkel jár és amellett hogy általa energiát takaríthatunk meg, egy órával több természetes fényben van részünk minden egyes nap, ez pedig főleg azoknak jön kapóra, akik iskolába járnak, gyárban vagy éppen irodában dolgoznak nap mint nap. Ezek mellett a szabadban is több ideig tudunk például kerti munkát végezni ezért ez is egy hatalmas előny.

Vannak azonban olyan emberek is, akik nem értékelik az óraállítás előnyeit, hiszen sokan úgy érzik, hogy az óraállítás negatív hatással van az emberekre, hiszen nem mindenki szervezete szokja meg  a változást még hosszú hetek múlva sem. Ha bővebb leírást és további részleteket szeretne olvasni az óraállításról ezt is megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat a pontosido.com-ot, hiszen itt minden információt megtudhat majd az óraállítás eredetéről, valamint előnyeiről és hátrányairól is, tehát ne vesztegesse az idejét, ha érdekli ez a téma vagy megosztaná ismereteit, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Weboldalunkon megtalálhatja a munkaszüneti napokat és más ünnepekről is olvashat.