Örök rózsa – Mit érdemes tudni róla?

A vágott virágból készült csokrok gyönyörűek, azonban nagyon hamar elhervadnak, ezért nem csoda, hogy sokan sajnálják rá a pénzt, ha pár napon belül úgy is a kukában köt ki. Éppen ezért jobb megoldás örök rózsát vásárolni.

[wp_ad_camp_1]

Örök rózsa már régóta, pontosan 1988 óta létezik, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb ember még nem találkozott vele, sőt, sokan nem is ismerik. Az örök rózsa alapvetően egy tartósított rózsa, éppen ezért akár öt évig is tündököl, anélkül, hogy különösebben foglalkozni kellene vele. Tehát az örök rózsa esetében nem kell attól tartani, hogy hamar elhervad. Az örök rózsa készítése során a virágot szirmaira szedik, majd a tartósítási eljárás után újra összerakják. Az örök rózsa hosszú időre szól, így tökéletes olyan hotelek, szállodák és közösségi helyek számára, ahol eddig rengeteg pénzt költöttek vágott virágok beszerzésére. Könnyen utána lehet járni, hogy mennyit lehet spórolni, ha a vágott virágokat felváltják az örök rózsák. Az örök rózsa természetesmegjelenéssel rendelkezik, hisz nem művirág, hanem tartósított.

Az örök rózsával nincs különösebb tennivaló, pár dologra, azonban nem árt odafigyelni, hogy minél hosszabb ideig tündököljön az örök rózsa. Ilyen például, hogy az örök rózsát ne érje hosszantartó közvetlen napfény, valamint beltéren kell tárolni. Az örök rózsának nincs szüksége vízre, ezért nem kell vízbe tenni, sem pedig megöntözni. Az erős páratartalom szintén nem tesz túl jót a virágnak. Az is fontos, hogy a szirmok ne legyenek összenyomva, mivel ezáltal roncsolódnak, összetörnek és nem lesznek szépek. Ha bővebb információkra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az örök rózsákat, akkor látogasson el a viragkuldes.shop.hu weboldalra és tájékozódjon a virágküldéssel kapcsolatban!