Ötletek a kád duguláselhárításához

A duguláselhárítás a XV. kerület lakói számára sem ismeretlen feladat. Minden háztartásban megesik, hogy a konyhában vagy a fürdőben elzáródnak a lefolyók, ilyenkor pedig ki-ki a maga által leghatásosabbnak gondolt módszereket veszi elő a tarsolyából és próbál mielőbb megoldást találni.

[wp_ad_camp_1]

A házi lefolyótisztítási módszereknek se szeri, se száma. Az ecettől a bóraxon át a kóláig számtalan ötletet olvashatunk, de a XV. kerület utcáiban évek óta dolgozó lefolyótisztitó szakemberei szerint nem árt óvatosnak lenni ezekkel. Azonban vannak olyan eljárások, melyek valóban segítséget nyújthatnak enyhébb dugulások esetében. Ha a kád lefolyóját hajcsomó vagy a mosás során a ruhákból belekerült szöszök zárják el, a közönséges wc pumpával gyorsan megszüntethető a probléma.

A vegyszereket ne öntsük literszám a csőbe, mert a makacsabb dugulásokkal, pl. a szappanlerakódásokkal úgysem birkóznak meg. A lefolyótisztítók XV. kerület egészén segítségére sietnek, ha nem tud mit kezdeni az eldugult káddal. Kedvezményes árakon veheti igénybe profi szakemberek szolgáltatásait egyetlen telefonhívással. A duguláselhárítás XV. kerület utcáiban akár éjjel is elérhető!