Páratlan munkalehetőség tengerjáró hajón!

Amennyiben nem sikerül munkát találnod idehaza, de szükséged van a jó fizetésre, vagy ha mindig is olyan munkát szerettél volna találni, mely által számos új helyet ismerhetsz meg, mely által felfedezheted az óceánokat és a legnagyobb kikötő városokat, akkor neked is nálunk a helyed. Elismert és ami a legfontosabb, hogy teljesen megbízható irodánk, a Crew Agency által olyan hajós munkalehetőségeket kaphatsz, melyek megfelelnek minden elképzelésednek, melyek elnyerik tetszésed.

[wp_ad_camp_1]

A munkalehetőség tengerjáró hajón konyhai pozíciókra mindenki számára adott, aki rendelkezik pár minimális alapfeltétellel. A jelenleg is keresett pozíciók között adott a cukrász, a pék, a szakács és konyhai gyakornok. Ha megfelelő végzettséggel rendelkezel és tapasztalatod is van, emellett beszélsz németül, akkor esetedben máris adott minden feltétel ahhoz, hogy munkába állj. Cukrászként igazán csodálatos környezetben, egy rendkívül jól felszerelt konyhában készíthetsz isteni finom édességeket, melyek elnyerik a vendégek tetszését, amíg például konyhai gyakornokként olyan dolgokat sajátíthatsz el, melyek jól jönnek a jövőben is.

A munkalehetőség tengerjáró hajón nem csak jól hangzik, de természetesen nagyon jól is fizet. Az persze nem titok, hogy a munka nem egyszerű, van hogy nagy a hajtás, sokat kell dolgozni és természetesen mindig a vendégek igényeit kell maximálisan kiszolgálni. De ha jó a teherbíró képességed, jól kommunikálsz az emberekkel, bírod a gyűrődést, és sok pénzt akarsz keresni, akkor mindenképp érdemes megpróbálkoznod a tengerjáró hajók kínálta lehetőséggel.

Irodánk, a Crew Agency máris várja önéletrajzod, hogy minél hamarabb behívhassunk megbeszélésre, hogy minél hamarabb megkapd a munkalehetőséget egy tengerjáró hajón! Keresd fel honlapunkat a bővebb információk érdekében és jelentkezz a számodra megfelelő pozíció betöltésére!