Pihentető kényeztetés a téli napokra

Ahogy egyre inkább közeleg a tél, a hideg hónapok, úgy egyre jobban lemerül a szervezet is és igényli a feltöltődést, hogy újra energiára tudjon kapni. Ha Ön is keresi a módját, hogy végre egy kicsit lazítani tudjon és élvezni akarja pár napig a kényeztetést, akkor a Damona hotelban a helye, ahol a páratlan wellness szolgáltatások által ez megoldható.

[wp_ad_camp_1]

A Hungest Hotel Damona minden olyan lehetőséget megad a vendégek számára, ami ahhoz kell, hogy tökéletesen kikapcsolódjanak, elfelejthessék a hétköznapok gondjait és csak élvezzék a lazítást. A hotel saját 1000 négyzetméteren elterülő fürdőkomplexum részleggel rendelkezik, ahol van úszó medence, élménymedence azok számára akik élvezik a csúszdákat és az izgalmakat, termálmedence azok részére, akik a téli hidegben is szeretik kényeztetni magukat a forró és jótékony hatású fürdővel, jakuzzi, gyermek pancsoló, azok számára, akik családostul érkeztek, Kneipp taposó a megfelelő vérkeringés és teljes felfrissülés érdekében, valamint szauna részleg, ahol méregteleníthető a szervezet és ahol megtalálható a gőzkabin és a finn szauna is, mindemellett van még merülő medence, élményzuhanyok, játszósarok, hogy a kisebbek is letudják kötni magukat és hagyják egy kicsit pihenni a szülőket és még egy igazi különlegességet is tartogat a szálló, hiszen mediterrán pihenőszobával is rendelkezik.

A szálló Wellness Központ részlege nem kevesebb, mint 50 féle masszázst biztosít, melyek között vannak kényeztető masszázsok, gyógymasszázsok, egészen különleges távol-keleti masszázsok és még sorolhatnánk, hiszen a lista hosszú.

Lepje meg Ön is magát egy nagyszerű hétvégével, ami csakis a pihenésről szól és élvezze pár napig azt, hogy ezúttal végre Ön lesz az akit kiszolgálnak és aki mindent megkap, térjen vissza a hétköznapokba felüdülve és frissen, energiától duzzadva!