Profi autóklíma tisztítás!

Nálunk, a Kovács Autó Bosch Car Servicenél autóklíma javításra, klímatöltésre, valamint tisztításra is van lehetőség kedvező áron. Az autók utasterének légkondicionáló rendszerét érdemes évente kétszer cserélni, és ezt a szolgáltatást mi is felkínáljuk önnek. Amennyiben az autóklíma töltésre autószervizünket választja, az ózonozással történő fertőtlenítést féláron vállaljuk.

[wp_ad_camp_1]

A profi autóklíma tisztítás egészségünket is védi, hiszen a szennyeződött klímaberendezés makacs köhögést, valamint tüdőbetegségeket is okozhat. Ezeken a szennyeződött légkondicionálókon rengeteg amőba, gomba, kékalga és baktérium telepedig meg az állandó nedvesség miatt. Az autóklíma bontás nem egy kifejezetten bonyolult feladat, de szükséges a rendszer megbontása hogy hozzáférjünk bizonyos felületekhez, hiszen ezeket vegyszeresen kell kezelni, vagy fizikai tisztítást igényelnek. A klíma feltöltése olyankor válik szükségessé, amikor az autóklímából elszökik a hőcseréért felelős gáz. Ezt a környezetbarát műhelyünkben egy szempillantás alatt meg lehet oldani. Olyan esetek is előfordulhatnak, hogy a hőcserélő radiátor kilyukad, vagy eltömődik, ilyenkor érdemes az autóhűtőt is megvizsgálni, hiszen közel állnak egymáshoz és előfordulhat, hogy mindkettő javításra szorul.

A másik alkatrész, amely elromolhat a kompresszor, ennek nem mindig szükséges a cseréje, a felújítás is szóba jöhet ilyenkor. Többféle klímakompresszor hiba is előfordulhat, de a vizsgálat, a hibakeresés, és annak megjavítása aztán időt és pénzt is spórol meg. Amennyiben többet szeretne tudni klímajavító szolgáltatásainkról, vagy bővebben olvasni cégünkről, látogassa fel weboldalunkat, a ka-autoszerviz.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az szervoz@kovacsuato.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 62 554 013 telefonszámot.