Profi PHP fejlesztő kerestetik!

Az internetes világ fejlődésével, párhuzamosan egyre nagyobb igény mutatkozik a szakképzett, profi PHP fejlesztők iránt. Számos cég kínálata között válogathatnak, a területen tevékenykedő szakemberek, ezért munkahely keresése közben nem árt kicsit jobban szemügyre venni a cég által nyújtott technológiákat a munkavégzéshez, a munkahelyi környezetet és a bérezés sem egy utolsó szempont, amennyiben PHP fejlesztői állást pályázna meg. Az elsődleges szemrevétel és beszélgetés után, képet kaphat a vállalkozás működéséről és profizmusáról, így sokkal egyszerűbben döntheti el, hogy Önnek is megfelel az állás.

PHP fejlesztő kerestetik! Az IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft. immár több mint tíz éves tapasztalattal a háta mögött, olyan szakembereket keres a fejlesztés területén, akik jártasak a webes alkalmazások fejlesztésében, a tervezésük és megvalósításukban, illetve a sitebuild területén is jeleskednek. Elvárásaink közül a legfontosabbak a 2 éves szakmai tapasztalat, a PHP, SQL, HTML/CSS haladó szintű ismerete és a csapatmunkára való készség. Vállalkozásunk fő profilja az általunk készített egyedi fejlesztésű szoftver (PEAS Vállalatirányítási Rendszer), amely jelentősen megkönnyíti és gazdaságosabbá teheti a KKV-k működését a piacon. 50 állandó szakértő és még számos külső szakértő megbízható munkája biztosítja termékeink minőségét és garantálja a vállalkozások gazdaságosabb működését.

Amennyiben járatos a PHP fejlesztés területén és munkát keres, látogasson el az ikron.hu weboldalra, ahol részletes információkat talál az állással és jelentkezéssel kapcsolatban. Forduljon hozzánk bizalommal, mert nyugodt és kellemes környezetet kínálunk a munkavégzésre! Ikron.hu – a rendszerintegrációs szolgáltatások szakértője!