Profiktól angolul

Sok nyelviskola büszkélkedhet azzal, hogy nagyon jó tanárok oktatják az angolt, de az esetek nagy részében nem személyre szabott oktatásról van szó, hanem csoportos órákról. Vannak olyan esetek, amikor egy csendesebb vagy visszahúzódóbb tanuló elvész a magabiztosabbak között, ugyanakkor nem mindenki képes meghatározott időn belül elsajátítani egy idegen nyelvet. Mindezeket szem előtt kell tartania egy jó nyelvoktatónak. Ezen szempontokon kívül lényeges az is, hogy ne csak olyanoktól lehessen tanulni, akik maguk is tanulták az angolt, hanem anyanyelvű tanároktól is.

[wp_ad_camp_1]

A 2005-ben indult BeHappy Nyelviskola magas szinten képzett tanárokkal várja az angol nyelvet elsajátítani óhajtókat. Minden tanárjuk diplomás, és nem csak angol nyelvből szereztek szakképesítést, hanem sok esetben pedagógiai diplomával is rendelkeznek. Minden tanár számára fontos, hogy fejlessze magát, épp ezért a tanárok is folyamatosan részt vesznek továbbképzőkön, ahol az újabb tanítási és gyakorlási módszerekkel ismerkednek meg. Mivelhogy nem csoportokban történik a nyelvoktatás, így minden tanár csak arra az egy diákra tud összpontosítani, akivel éppen foglalkozik.

A nyelviskolában természetesen angol anyanyelvű tanárok is tanítanak. Legtöbb esetben ők a felelősek a jó kiejtésért, valamint velük lehet gyakorolni az írásban már elsajátított nyelvi fordulatokat, ugyanakkor a szituációs beszélgetéseket is ők tartják. Az angol anyanyelvű tanártól való tanulás azért nagyon lényeges, mert így sokkal kevesebb az esély arra, hogy magyarul magyarázzunk el valamit, hisz a tanár úgysem fogja érteni. Ezenkívül az anyanyelvén beszélő személytől a legkönnyebb megtanulni angolul, hisz ő tudja leginkább érzékeltetni az apró különbségeket a kiejtésben.