Ragasztott gerenda üllő – telephelyen

Fa építőanyagok mai építészeti megoldások alap pilléreit jelentik. A nagy belterek által létrehozott komfortos lakótér elsősorban a nagy fesztávú áthidalásoknak köszönhetőek, ezeket lehet beton gerendából, de mára egyre elterjedtebb a fa áthidaló és gerenda beépítése.

Cégünk rétegragasztott gerenda üllő tervezésében gyártásában és kiszállításában tud segíteni érdeklődőinek. Telephelyünkön megtalálhatja azokat a mintákat amik alapján betudjuk mutatni a rétegragasztott gerenda szerkezetét technológiáját és az ahhoz tartozó paramétereket. Napjainkban ezekkel a fa gerendákkal óriási terheket és áthidalásokat tudunk kiváltani, ennek köszönhetően a fa gerenda egy új és korszerű építési anyag lett, amit már modern házakban és régi épületekben felújításkor is előszeretettel alkalmaznak az építészek és a kivitelezők is.

Fa rétegragasztott gerenda teherbírása rendkívül jó, ezért alkalmazhatóak látszó födémek kialakításakor, olyan nagy terhelések esetén is alkalmazható, amikor egy az egyben födémként funkciónál. Előnyei közé tartozik többek között az, hogy nem hajlik, nem reped, nem csavarodik, ezt a rétegelt lapok ragasztásának köszönheti, mivel “sok” kis darabból van összeragasztva az akár 8 – 10 méteres gerenda, amely teherbírása kiváló. Rétegragasztott anyagból rengeteg termék készül, előnye még az is, hogy bármilyen ívet képesek vagyunk legyártani, ehhez csupán csak egy specifikációs tervre van szükség, aminek köszönhetően az épület adottságainak megfelelően ívelt ragasztott gerendát tudunk előállítani, legyártani. Nézzen szét weboldalunkon és rendelje meg tőlünk ragasztott gerendáját. Gulyásfa Kft. a jövő építőanyag szakértője.

Rétegragasztott gerenda gyártását és szállítását vállaljuk Budapest, pestmegye, Üllő, Monor, Vecsés, Ecser, Gyömrő, Gyál és környékén. A kiszállítási díjról külön ajánlatot adunk! Ragasztott gerenda gyártása és minőségi faanyagok beépítését vállaljuk országszerte.