Reiki energia küldése

A reiki energia számos jótékony hatással van az emberek életére, például energiával tölti fel őket, helyre hozza lelkük harmóniáját, és az öngyógyítás képességét is fokozza. Weboldalunkon reiki tanfolyamokat is kipróbálhat, ha esetleg érdekli önt ez a tudomány. A reiki történetével és a reiki szimbólumokról is bővebben olvashat majd, ha weboldalunkra, a reikidunavarsany.hu-ra látogat.

Reiki energia küldése a reikidunavarsany.hu weboldalon, tehát ha ön is reiki energiát szeretne küldeni valakinek, vagy el szeretné sajátítani a reiki tudományát, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen itt több tanfolyamot is kipróbálhat. E-mailben küldje el nekünk a beteg személy adatait, és akár küldhet nekünk egész alakos képet is, mi pedig elküldjük majd a reiki energiát, de nagyon súlyos betegek esetében akár direkt módon is küldhetünk reiki energiát. A kérést havonta érdemes megismételni, hiszen a reiki energia úgy lesz igazán hatásos. A viccből igényelt reiki energia viszont garantáltan nem fog működni. A reiki energia napról napra növekszik, tehát fontos, hogy többször is igényelje azt.

Ha bármi kérdés merülne fel a reiki energiával kapcsolatban mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a rekiwagner@gmail.com e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 70 70 34 352 telefonszámot és mi azonnal választ adunk majd minden feltett kérdésére ami a reiki energiával és tanfolyamainkkal kapcsolatos. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a reiki energiáról, a reiki szimbólumokról és a reikvel történő gyógyításról ezt is megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat a reikidunavarsany.hu-t, és itt mindent megtudhat a témával kapcsolatban. Segítsen beteg ismerősein, küldjön reiki energiát, vagy sajátítsa el a reiki tudományát és akár saját maga is segíthet majd rajtuk.