Reiki kezelés hazánkban is

Már biztosan Te is hallottál a reikiről, ami tulajdonképpen egy japán eredetű kézrátételes gyógymód, illetve önfejlesztő módszer egyvelege. A reiki legkönnyebben megtapasztalható és általunk is biztosított formája, ami számodra is bármikor elérhető lehet, az a reiki kezelés, mely alapját a japán Mikao Usui dolgozta ki még az 1920-as évek elején egy 21 napos böjt során. Itt az ideje, hogy megismerd és meg is tapasztald a reiki erejét, mi ebben leszünk segítségedre!

[wp_ad_camp_1]

Az általunk, hazánkban is bármikor elérhető reiki kezelés a világon teljesen egyedülálló módszert kínál egy egészségesebb és boldogabb élet eléréséhez. A kezelés már több millió embernek segített a világ minden táján, hogy megőrizze a tesit és szellemi egészségét, hogy feltudja venni a harcot a különböző eredetű problémákkal. A szalonunkban biztosított reiki kezelés rendszeres gyakorlásával megteremthető a teljes harmónia állapota, elérhető lehet az igazi a belső béke.

Természetesen az emberi szervezetnek van egy veleszületett képessége, mégpedig a testi és lelki regenerálódás, avagy a gyógyulás képessége. Mikor egészségesek vagyunk, akkor a testünk  természetes módon tudja  áramoltatni a finom élet energiát, ami a folyamatos egyensúlyért felelős. A  rohanó, stresszes mindennapok során viszont erre sajnos a legtöbb szervezet már nem képes önmagától. Itt lép képbe a reiki kezelés, mely segít abban, hogy a megbillent egyensúly helyre álljon és a különböző fizikai tünetek is megszűnjenek.

Ha a Te életedben is sok a feszültség, észlelted magadon a túlhajszoltság jeleit, mely következtében szervezetnek nincs ideje a megfelelő regenerációra, akkor neked is mindenképp érdemes kipróbálnod a teljesen természetes reiki kezelést, mely során semmilyen eszközre és semmilyen gyógyszerre se nincs szükség! Pár általános, vagy célzott reiki kezeléssel máris észlelni fogod a közérzeted javulását!