Security Essen 2018

A 2018-as év is számos kiállítás és esemény éve, melyek között mindenképp megemlítésre méltó a néhány hét múlva megrendezésre kerülő Essen-i kiállítás, melynek keretén belül Európa számos cége mutatja be termékeit. Ezek a termékek elsősorban biztonsági rendszerek, különböző kommunikátorok, nyomkövető rendszerek stb.

[wp_ad_camp_1]

A Security Essen 2018 kiállításán az a megtiszteltetés érte hazánkat, hogy a Tell Software Hungaria képviseletében mutatkozhat be, mely Oroszországban, az IFSEC, Securika Moscow kiállításán már 2-szer is részt vett, s ha az ázsiai kontinensen nagy népszerűségnek örvendett, minden bizonnyal Európában sem lesz ez másként. Mint minden résztvevő cég, a TELL is standot állít fel a kiállítás helyszínén, ahol rendkívül érdekes és izgalmas tevékenységekbe vonja be az ideérkezőket, videók kivetítésével próbálja még jobban megismertetni a cég gyártási technológiáit, fejlesztéseit. A csapat tagjai szívesen kezdeményeznek beszélgetést a nézelődőkkel, várják azok vélemény kifejtését. Kiváló lehetőség ez a cég számára, hogy külföldön is ismertté váljon s ez által külföldi ügyfelekkel is üzlet kössön, szerződjön és betekintést nyerjen a hozzá hasonló cégek munkájába.

Ha szeretne egy szuper izgalmas programon részt venni, látogasson el szeptember 25-27 között Németországba, Essen-be, és vegyen részt ezen a nagyszerű kiállításon. Ha itt jár, mindenképp keresse meg a Tell Software Hungaria standját is és buzdítson másokat is arra, hogy ezt tegyék. A magyarországi csapatot megtalálja a 7-es teremben a 7D36-os számú standnál. Amennyiben további információkra lenne szüksége, keresse fel a tell.hu weboldalt, ahonnan bármit megtudhat. Töltsön el néhány kellemes napot családjával és gazdagodjon remek élményekkel!