Sikeres szolgáltató cég létrehozásának alapfeltételei

A megvalósítás eszközei az alacsony árak, magas színvonalú szolgáltatás, megfelelő minőségű és mennyiségű marketing tevékenység. A fejlődés eszköze a kedvező árstratégiában és a szolgáltatás mögött meghúzódó szakmai tudás minőségében rejlik.

[wp_ad_camp_1]

A cég fejlődésével számíthatnak a régió nagyvárosainak felsőoktatási intézményeit elhagyó, frissen képzett, kiváló szakképzettségű fiatalok munkaerejére. Minden, ügyfeleikkel kapcsolatos információt szigorúan bizalmasan kell kezelni. Minden egyes tanácsadási lépésnek törvényes keretek között, az átláthatóság jogi és etikai követelményeinek megfelelve kell megvalósulnia. A leghatározottabban arra kell törekedni, hogy az általuk továbbított információk pontosak, tényszerűek, igazak legyenek, és véletlen félreinformálás részükről soha ne történjen.

A minőségbiztosítási rendszer bevezetésének olcsóbbá és így népszerűbbé tétele érdekében a vállalkozásnak az un. csoportos felkészítés gyakorlatát is célszerű alkalmaznia fogja. Tovább kell fejleszteni a kodifikációs adatbázist is, mely a tanácsadás idejét és költségeit segíti csökkenteni. A kodifikációs rendszer segítségével egy-egy adott gyakori problémára több előre kidolgozott megoldást tud az adott cég felhasználni szolgáltatási tevékenysége során. Célszerű a keletkező profitot nem kivenni a vállalkozásból, hanem beruházásra fordítani a fent említett módon, valamint néhány év múlva, élszerű átalakulni Kft-vé.