Speciális utazó párna a kényelmes utazásért

Ma már napi szinten találkozhatunk különféle újdonságokkal, melyeket a cégek azért gyártanak, hogy általuk komfortosabbá váljon az emberi lét. Utazni remek dolog, szinte mindenki szeret is utazni, ám ennek is vannak hátul ütői, leginkább azoknak, akik rendszeresen tesznek meg hosszú távokat, és teszik ezt nem éppen szórakozásból. Erre a problémára keresett és talált is megoldást az Ostrich Pillow kreatív tervező párosa.

[wp_ad_camp_1]

Az alvás köztudottan nagyon fontos szerepet játszik az egészség megőrzésébe érdekében. Azt mindannyian jól tudjuk, hogy mennyire fontos az, hogy egy felnőtt ember naponta, minimum 8 órát kellene, hogy alvással töltsön és azt is éjjel tegye. Azonban sokan hajlamosak vagyunk lecsippenteni a mennyiségéből, vagy átsiklani felette, hogy van ennél jobb dolgunk is. Azok számára, akik rendszeresen utaznak, tesznek meg hosszabb távokat, még égetőbb kérdés a megfelelő minőségű szunyókálás. Egy mozgó utazó eszközön, ahol folyamatosan zaj és más külső ingerek érnek minket, a pihentető alvás nem tud megvalósulni. Pontosan erre a problémára tökéletes gyógyír ez a termék.

Az Ostrich Pillow, avagy a Strucc párna speciális anyagból készült. Belső borítása puha és vastag. A csúcstechnológiás eljárásoknak köszönhetően pedig található benne egy olyan rendszer, mely megszűri a zajt és a fényt, így biztosítva viselője számára a pihentető alvást. A tesztek szerint képes 40 százalékkal javítani az alvás minőségét, méghozzá olyan zajos helyeken is, mint egy repülőtér.

A párna világszerte nagy hírnévre tett szert, már több hazai cég is leszerződött a tervező párossal. A mókás, csúcstechnológiás párna könnyen belophatja magát mindazok szívébe, akik megengedhetik maguknak, ugyanis azt tudni kell, hogy egyetlen egy darab, körülbelül 28 ezer forintba kerül.