Sportpszichológiai tanácsadás igényelhető

Sportpszichológiai tanácsadásra szükség lehet például egy sportág kiválasztásakor, esetleg a koncentrációs kihívások miatt, a versenyszorongás és teljesítményszorongás esetén vagy éppen a motiváció fenntartása érdekében. A tanácsadások 50 percesek és az első három ülésen megismerkedhet a pszichológussal, a három alkalom eltelte után pedig megállapítják hogy milyen irányba haladjon a terápia.

Sportpszichológiai tanácsadás igényelhető a bajnainora.hu weboldalon, ezért ha ön is szeretne sportpszichológiai tanácsadáson részt venni méghozzá kedvezményes áron, akkor itt a helye nálunk. A sportpszichológiai tanácsadás keretein belül Bajnai Nóra pszichológus mentális és pszichés fejlesztést tart amatőr és profi sportolóknak is egyaránt, és minden kezelés garantáltan személyre szabott lesz majd. Bajnai Nóra segít minden sportolónak a kitűzött célok elérésében, a sportágválasztásban, és a szorongás leküzdésében is. A sportpszichológiai tanácsadás alkalmával a csapattársak közötti problémákat is elsimíthatja, vagy ha problémája van az edzővel, akkor a pszichológus ezt is segít megoldani.

Amennyiben megtekintené a sportpszichológiai tanácsadás teljes leírását, ezt is megteheti, csak keresse fel a bajnainora.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a tanácsadásról, és természetesen más szolgáltatások leírásait is megtekintheti majd az árak mellett. Weboldalunkon megtalálhatja a leggyakoribb kérdéseket és az azokra megadott válaszokat is. Ha kérdezi szeretne a sportpszichológiai tanácsadásról, annak menetéről, vagy a szolgáltatás áráról, akkor mindenképpen küldjön e-mailt az info@bajnainora.hu e-mail címre, vagy tárcsázhatja akár a +36 30 299 1144 telefonszámot is és itt minden kérdésére választ kap majd. Bajnai Nóra a sportpszichológiai tanácsadás mellett szívesen vállal nevelési és kapcsolati tanácsadást is sok más mellett.