Szabadulj meg természetes módon a feleslegtől!

Sokszor érdemes szétnézni inkább a természet patikájában, mint azonnal különféle mesterséges szerekhez folyamodni, ha szeretnénk hozzásegíteni egy kicsit a fogyáshoz. Természetesen a mozgás és a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen, de van pár étel ami csak méginkább fokozza a hatást.

[wp_ad_camp_1]

Acai Berry: Az Acai igazából egy amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Ez a pálma bogyó terméséről híres, mely tulajdonképpen bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, ugyanis nagyon gazdag tápanyagokban, úgymint az aminosavak, a létfontosságú zsírsavak, a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek. Érdemes tudni, hogy a gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételében a legjobb antioxidáns. Az Acai Berry tehát értékes mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet, természetes úton csökkenti az éhségérzetet, gyorsítja a kalóriák égetését és serkenti az anyagcserét,továbbá növeli az energiaszintet.

Citrom: A természetes zsírégetők topplistájában a citrom természetesen benne van az első tízben, hiszen serkenti az anyagcserét, az emésztést és segíti a zsírok lebontását is. A nagyszerű citrom tehát segíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok kiürítését, valamint ami a fogyizók számára a legfontosabb, hogy fogyasztása gyorsítóan hat a zsírégetésre is és a beszerzése sem okoz gondot.

CLA: A CLA az egyik legfontosabb omega-6 zsírnak, a linolénsav az egyik formája. Ez az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb természetes testsúlycsökkentő táplálékkiegészítő. A húsok és sajtok jelentős mértékű feldolgozását megelőzően, az átlagos étrend régen jóval több CLA-t tartalmazott, mint manapság. Ma már csakis a kiegészítők szedésével érhető el ezen fontos zsírsav optimális szintje. Összességében tehát a CLA beindítja a szervezet zsírégetését, szabályozza a zsír és fehérje anyagcserét, növeli egy adott mennyiségű táplálék hatékonyságát, valamint az a szer képes szálkásítani az izmokat.