Szabadulós játék Budapest környékén

A szabaduló szobák csapatépítésként tökéletesek. A szabaduló szobákból csak úgy juthat ki sikeresen, ha összefogás és együttműködés van a csapattársak között. A kijutós játék Budapest területén is elérhető!

Szabadulós játék Budapest városában, az exittheroom.hu weboldalon érhető el, ahol bővebben olvashat majd a különböző szabadulószobákról, megtalálhatja az árakat, olvashat blogbejegyzéseket, és azzal is megismerkedhet majd, hogy hogyan is működik egy kijutós játék Budapest városában. A Szabaduló szobák között ott van a Zombie, a Mind Boggling, a Bomb és a Prison, amelyek jobbnál jobb és érdekesebbnél érdekesebb feladatokkal várnak minden kedves érdeklődőt. Ezekbe a szabaduló szobákba 2-6 játékos jelentkezhet, így együttes erővel kell majd megoldani a feladványokat. Ha ön is szeretné saját maga írni a forgatókönyvet és szeretné elővenni kreativitását, akkor nagyszerű élmény lehet egy ilyen szabaduló szoba.

Zombie – szabadulószoba Budapesten

A Zombie szabadulószoba lényege, hogy meg kell állítani a Zombi Apokalipszist egy antivírus elkészítése által, ami megakadályozza majd az emberek zombivá változtatását. Az emberiség sorsa tehát az ön kezében lesz, csak önön múlik, hogy megmenekülnek-e az emberiség a zombi léttől, vagy professzorunk sikerrel jár, és bekövetkezik amitől mindenki rettegett. Az antivírus receptjét a professzor laborjában megtalálhatja, ha elvégzi a kért feladatokat. Amennyiben esetleg kérdezni szeretne erről a szabadulószobáról, vagy az árak miatt érdeklődne, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 779 19 25 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@exittheroom.hu email címre és itt minden kérdése megválaszolásra kerül majd. Forduljon hozzánk, ha barátaival, családjával kipróbálna egy ilyen izgalmas és érdekes játékot.