Szabadulószoba Budapesten nagy számban

A fővárosban egymást érik a szabadulószobák, ezért aki egy izgalmas csapatjátékra vágyik, annak bőven akad miből válogatni. Talán nincs is olyan ember, aki ne hallott volna a szabadulószobákról. Ha mégis lenne ilyen, akkor az alábbiakban egy kis segítséget nyújtunk, mit érdemes tudni róluk!

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószoba Budapest – Rengeteg szabadulószoba akad Budapesten, ugyanakkor a nagyobb városokban is bőven találunk, így nem feltétlenül szükséges a nagyvárosig utazni. A szabadulószobák eleinte csak online játék formájában léteztek. 2006-ban azonban megnyílt az első szabadulószoba, majd ezt követően futótűzként terjedtek el a valódi szabadulószobák. Hazánkban 2011-ben jelent meg, azonban a rákövetkező évben vált igazán felkapottá, ettől kezdve pedig egyre-másra jöttek létre szabadulószobák az ország különböző pontjain. Ma már nem elég pár lakat segítségével lezárni a kijáratot, hanem különféle logikai feladatokat, fejtörőket kell megoldani, meg kell látni az összefüggéseket. A szabadulásra általában hatvan perc áll rendelkezésre. A szabaduló szobákba megszabott létszámmal rendelkező csapat mehet be.

Exit The Room Budapest

Budapesten számtalan szabadulószoba található, mi most az Exit The Room budapesti szabadulószobáit emeljük ki. Hat szabaduló szoba mindegyik különböző történettel. Ez a hat szabadulószoba más és más nehézségi fokkal rendelkezik. Érdemes ellátogatni az exittheroom.hu weboldalra és megtekinteni a szobákhoz tartozó leírást, valamint a hozzájuk tartozó információkat, mint például, hogy hány fő mehet be a szabadulószobába, hogy próbára tegye magát. A szobák egytől-egyig más és témájúak, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelőt és lefoglalhatja az exittheroom.hu weboldalon!