Szakszerű autóklíma töltés profikkal

Az autók működését nézve figyelembe kell vennünk a szervizre szánt időt, javíttatni kell, soha nem lesz már új és ami elromolhat az el is romlik. Kilométerenként, rendszeres időközönként kell alkatrészeket cserélnünk, gondoskodni a hűtőfolyadékról, és a klímáról is. Az autó klíma tökéletes működéséhez elengedhetetlen, hogy azt évente ellenőriztessük.

[wp_ad_camp_1]

A rendszerben gáz kering, ami amiatt, hogy lehetetlen tökéletesen zárt klíma rendszert létrehozni, mindig szivárogni fog, így mindig lesz gáz veszteség is. Ezért kell a klímákat ellenőrizni, és a megfelelő mértékig tölteni, ugyanis ekkor működik csak rendeltetés szerűen. Minden típushoz meg van határozva, hogy mekkora mennyiségű géz kell a tökéletes működéshez. Az autóklíma töltésnél figyeljünk oda a szűrők állapotára is, és érdemes átvizsgáltatni, hogy tisztításra nincs e szükség.

Tisztításnál az egész rendszert érdemes mindjárt alá vetni a folyamatnak, nem csak felületesen. Két fajta módszer létezik az ózonos, és a habos verzió. Az utóbbinál habot juttatunk a rendszerbe, ami folyadékká alakul és eltünteti a kórokozókat a lamellákról, csövek belsejéből. Az ózonos teljes körű tisztítást jelent, ami még az utastérből is leoldja a baktériumokat. Ekkor ózont keringtetünk a klíma rendszerrel az autóban. Két módszer együtt alkalmazása bizonyul a legtökéletesebbnek. Honlapunkon nézhet Ön is utána ennek a lehetőségnek, itt megtalálja elérhetőségünket és nyitva tartásunkat is egyaránt. Kérje ki szakember segítségét, bízza autóját remek kezekre, illetve remek szervizre, hogy az tökéletesen működhessen Önnek!