Szépség és a szörnyeteg rózsa

Elég csak annyit mondani, hogy szépség és a szörnyeteg rózsa és mindenki rögtön az üvegbúra alatt lévő rózsára gondol, ami fokozatosan elhullatja szirmait. Üveg búrában lévő örök rózsája akár Önnek is lehet, de akár ajándékba is adhatja.

[wp_ad_camp_1]

Szépség és a szörnyeteg rózsa – A búra alatt lévő rózsa különleges látványt nyújt, már-már misztikus megjelenéssel rendelkezik. A filmben látott rózsával ellentétben az örök rózsa nem veszti el szirmait, hanem hosszú ideig, akár három-öt éven keresztül ragyog. Ez egy különleges tartósítási eljárásnak köszönhető, aminek köszönhetően a valódi rózsa hosszú ideig ragyog. Mindössze pár dologra kell odafigyelni, hogy az örök rózsa minél tovább tündököljön. A szirmokat nem szabad tapogatni, a búra ettől is védi a virágot, valamint a különböző környezeti hatásoktól is, tehát nem csak különleges megjelenést biztosít a rózsának, hanem óvja is azt. A virágot a leeséstől, valamint a közvetlen napsugárzástól is óvni kell, vagyis nem szabad az ablakba vagy olyan helyre helyezni, ahol a napsugarak közvetlenül érik a virágot.

Az örök rózsa kiváló ajándék, amivel tökéletesen ki lehet fejezni a megajándékozott személy iránt érzett érzéseket. Az örök rózsát még különlegesebbé lehet tenni, ha a búrába gravíroztat. A szöveget Ön választja meg, ami lehet egy különleges dátum, a megajándékozott neve, de akár szerelmi vallomás is. Az örök rózsa egy nem mindennapi ajándék, amivel nagy örömet tud okozni az Önnek fontos nő számára. Nem csak búrában lévő rózsát ajándékozhat, hanem akár üveg szívben vagy kocka dobozban lévő örök rózsát is. Bármilyen formában is adja át, az örök rózsa egy igazán különleges ajándék, amit nem kap mindennap a megajándékozott! Bővebb információkat a leterniterose.com weboldalon találhat!