Szépség tippek menyasszonyoknak

Minden kislány arról álmodozik, hogy neki milyen lesz a nagynapja, hogy milyen ruhát fog viselni és, hogy az nap ő lesz a legszebb. Mi most abban fogunk segíteni, hogy ez tényleg is legyen a már nagyra nőtt kislányok számára is.

Ahhoz, hogy a menyasszonyok a nagy napon teljesen toppon legyenek és a legjobb formájukat tudják hozni az esküvő előtt már hónapokkal el kell kezdeni a felkészülést. Az egyik ilyen fontos teendő a hajvágás. Minden menyasszony a nagy napra növeszteni szeretné, ám ahhoz, hogy egy szép és egészséges hajkoronával rendelkezzen előtte el kell végezni egy hajvágást, ahol a végeit szépen helyre teszik. Innentől kezdve egy sokkal gyorsabb folyamat veszi kezdetét, hiszen nem töredezni fognak a hajvégek, hanem szépen nőnek majd. A hajnövesztés után jöhet a szempilla és a szemöldök növesztés. Elsőre talán sokaknak furán hangzik, viszont ma már nagyon sok olyan készítmény kapható melyek elősegítik a növekedést. Így, ha a menyasszonyok időben elkezdik az ápolást, akkor a nagynapra akár dupla annyi szempillájuk is lehet. A szemöldökünket pedig érdemes elkezdeni festetni, illetve egy kicsit az formáját is rendbe szedetni.

Ezen felül nagyon fontos lehet, hogy az arcunkat, vagyis az arcbőrünket is rendbe tegyünk. Így 2-3 hónappal az esküvő előtt érdemes elvégeztetni egy mélytisztítást, így megszabadulhatunk a mitesszerektől és a különféle bőrhibáktól. Így ennyi idővel a nagynap előtt kellő ideje lesz a bőrünknek regenerálódni és szép sima bőrünk lesz, melyen a smink is jobban fog mutatni. Ha már a sminknél tartunk, akkor azt is nagyon javallott időben kipróbálni, vagyis minimum 1 hónappal előbb készíttessük el a próbasminket, így ha véletlen nem vagyunk elégedettek a kiválasztott sminkessel, akkor még van időn máshoz fordulni. Ugyan ez vonatkozik a fodrászra is.