Szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyamok

Szociális és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyamok egyszerre több városban is indulnak, például Ráckevén, Győrött, Miskolcon, Debrecenben, Békéscsabán, valamint Kecskeméten is, és ezek a tanfolyamok 5 hónaposak, a 6. hónapban a vizsgával, és rengeteg hasznos dolgot lehet tanulni a képzés során a tapasztalt oktatóktól. A tanfolyamot most akár 10%-os kedvezménnyel is elkezdheti.

[wp_ad_camp_1]

Szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyamok igen kedvezményes áron elérhetőek a melyiksuli.hu weboldalon ezért válasszon minket, ha ön is ilyen pályán szeretne elhelyezkedni és mi mindent megteszünk azért hogy a legjobb felkészítésben legyen része. A szociális, illetve gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyam magába foglalja azon szakemberek képzését, akik akik szeretnének tájékoztatást nyújtani gyermekvédelmi illetve szociális ügyekben, valamint a képzés végén a tanfolyamot elvégzettek segíteni tudnak majd az ügyfelek problémáiban, valamint a problémák megoldásában is segítő kezet nyújtanak. Ha tehát ön is szeretne fiatalokon és rászorulókon segíteni, akkor itt a helye egyik képzésünkön.

Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a szociális ügyintéző tanfolyamokkal kapcsolatban erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címen, vagy töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlapot e-mail címének, nevének, illetve üzenetének megadásával és csapatunk igyekszik majd válaszolni minden feltett kérdésre. Ha megtekintené a szociális ügyintéző tanfolyamok teljes leírását, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat a melyiksuli.hu-t, mert itt mindent megtudhat ezekről, ráadásul a teljes szociális ügyintéző tanfolyam listát is megtalálhatja.