Szokjon le a dohányzásról, éljen egészségesen!

Ha Ön dohányzik, és nem szeretne lemondani a szenvedélyéről, de már nagyon zavarja a tudat, hogy mennyire árt a saját, de a környezetében élők egészségének is: az egyik megoldás az elektromos cigaretta. Több érv szól mellette: nincs egészségkárosító hatása, bárhol rágyújthat, pl. nyilvános helyeken egy jó vacsora után, értekezleten, vagy barátai társaságban és persze nem utolsósorban még nem kevés költséget is megtakaríthat.

[wp_ad_camp_1]

Az elektromos cigaretta segítségével fel lehet hagyni a hagyományos cigarettával, káros hatásaival együtt. Az elektromos cigaretta segítségével némi akarattal akár teljesen le lehet szokni a hagyományos cigarettáról, de legalábbis de a napi adag 1-2 szálra csökkenhető. Ez nem csak az egészségünkre, de akár pénztárcánkra is „jó hatással” lehet. Egyet azért érdemes tudnunk az elektromos cigaretta a hagyományos módon nem cigaretta, nem ég, tehát nem szabadul fel semmifajta égéstermék. Szívásakor nem kerül a tüdőnkbe semmiféle káros kémiai vegyület.

A z ún. füstjében nincs szénmonoxid, kátrány. Sokféle vizsgálat történt az e cigaretta esetleges káros hatását illetően, de eddig még nem mutatták ki, hogy az elektromos cigaretta gőze bármilyen káros hatást gyakorolna az emberi szervezetre. Az elektromos cigaretta egy akkumulátorból és egy patronból álló szerkezet. A patron tartalmazza azt a fűtőszálat, mely elpárologtatja az utántöltő folyadékot az ún. e liquidet. Az e liquid elpárolgása kelti a „dohányfüst” érzetét, illúzióját a „dohányzóban”.

Ma már az elektromos cigaretták termékköre is nagyon változatos akár kiszerelésükben, akár az ízek, aromák választékában.Mielőtt döntünk érdemes kikérni tanácsát egy tapasztalt e-cigit használónak, mert nem mindegy, hogy a sokféle termékből melyiket választjuk. Így talán könnyebb megtalálni számunkra legmegfelelőbbet.